Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı İğdir Mahallesi’nde hayvancılıkla uğraşan Zafer Demir‘e ait iki buzağı, bölgeden kaçarak kayıplara karıştı. Durumu fark eden Demir’in başlattığı arama çalışmalarına mahalle sakinleri ve bölge halkı destek vererek seferberlik başlattı.
Yoğun aramalar neticesinde kayıp hayvanlardan ilki Koçak Mahallesi’nde, ikincisi ise Gürpınar Mahallesi Çondur Azatları mevkiinde sağ olarak bulundu. Gürpınar Mahallesi Muhtarı Ekrem Tütüncü‘nün de teslim sürecinde koordinasyona yardımcı olduğu bildirildi.
Hayvanların sahibi Zafer Demir, bulunan buzağıların sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Güvenlik kontrolleri tamamlanan ve pasaport işlemleri başlatılan hayvanlar, sahibine teslim edildi.
Reklam & İşbirliği Mail: info@bugunhaberi.com Whatsapp: +90 542 7783256